Thursday, 4 August 2011

Result 2 !!





Ape yang student akan dapat lepas exam kalau bukan result right?
Huh ! Aku bersyukur sangat2 kat Allah 
Resutl aku for exam hari tu alhamdulillah semuanya lulus
Takde yang fail
Hehe best sangat-sangat :D
First time aku dapat markah 90 ke atas tau for exam 
 Tu pun paper agama 
Alhamdulillah 
And aku just dapat 2A je exam kali ni 
But alhamdulillah jugak 
 It is ok daripada takde A
Lagi teruk !
So ,
After this , aku nak tingkat kan lagi usaha aku 
Jangan mengalah ! 
Gagal sekali tidak bermakna kita gagal selama-lamanya
Kankankan :) 
Kebaii ...

No comments:

Post a Comment